Kom ook naar de KOMAT-dag 2016 op 27 september 2016

Op 27 september 2016 organiseert Bouwend Nederland de Bouwend Nederland KOMAT-dag 2016 onder het thema: Een veilige (toren)kraan is de basis. Stilgestaan wordt onder meer bij een veilig ontwerp, een veilige opstelling, veilige montage & demontage en veilig gebruik. Noteer deze datum alvast in uw agenda, zodat u uw kennis straks weer helemaal up-to-date is.

De KOMAT-dag 2016 vindt plaats op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Tijdens deze bijeenkomst wordt de Richtlijn Torenkranen gepresenteerd, die door Bouwend Nederland samen met haar lid-bedrijven is ontwikkeld om het werken met (toren)kranen te optimaliseren.

Graag tot ziens op 27 september 2016!

PRAKTISCHE INFORMATIE

DISCLAIMER

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desalniettemin kunnen er zich onjuistheden of onvolkomenheden voordoen. Meer ...

AUTEURSRECHTEN

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming de inhoud van de site over te nemen, te vermenigvuldigen etc. Meer ....

VRAGEN / OPMERKINGEN?

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over de Richtlijn Torenkranen? Neem dan contact op met Bouwend Nederland / Zoetermeer.